Nya LO´s


Dom här gjorde jag för ett tag sen, har bara inte lagt upp dom.
 
image58
Den är på min yngsta Guddotter Melina. Hon är så söt och härlig. Ser hon inte ut som en Sweet Angel, som håller i ett hjärta, undrar vems det är? Mitt kanske??


image59
Jag älskar att ta bildserier på Hampus, han är så härlig. Här blir han klippt av pappa. Har ingen direkt rubrik, tänkte väl först sätta den i det tomma fältet... men jag får se.

 image60
När jag gjorde den här LO´n hade jag nyss köpt piprensare. det är jätteroligt att göra egna dekos.  

Min stora tjej

Igår var Jennifer och hälsade på i skolan. Hon var uppe kl 6 och ville gå, vi skulle vara där kl 9. Hon var så 
förväntasfull. De är lite läskigt att hon är så stor. Jag har ju varit med mina syskon i skolan, men de känns inte likadant med sina egna barn. Nu får vi vara med från början, killarna hade ju redan börjat skolan när dom flyttade till oss.  

image57
Ser hon inte lycklig ut. Nu är hon bara ett sommarlov från skolan.

Vi har fått tillskott i familjen

Igår kväll fick vår katt Wilma sina ungar, fyra stycken blev det. Det är rekord, hon har bara fått en eller två i de förra kullarna, och några gånger tre. Efter mycket letande tyckte hon att Hampus´säng var en bra plats. Så när han låg och sov så föddes dessa fyra små saker, dom ser mest ut som råttor.

image56

Hon är den bästa kattmamman som finns, iallafall tills hon tycker att det är dax för ungarna att lära sig att jaga och hämtar in halvdöda möss.
De ska bli spännande att se vad dessa blir för några individer. Det här är sista kullen hon får, hon är 9 år så nu får det räcka.  Sammanlagt har hon fått ungefär 17 ungar. Barnen vill döpa dom, förra kullen fick heta Ariel och Belle och tänka sig så var det Jennifer och kusin Felizia som döpte dom två. =)

Jippi, jag vann Scrapaddicted´s utmaning!

Med denna LO´n :

image55
LO text: Jag är så tacksam för att jag har min mamma. Vi har haft ett jobbigt liv när jag var liten, och gått igenom många svåra stunder. Men de senaste åren har vi börjat prata om allt som varit och hittat tillbaka till varandra. Det är väldigt jobbigt att prata om det, men vi har kommit varandra närmare och det känna så bra. En mamma är alltid mamma och det kan man inte ändra på. Dom behövs alltid.

Det är extra roligt eftersom LO´n är speciell, det är iofs de flesta, men den handlar om jobbiga saker i mitt liv. Som visserligen är på "bättringsväg", men ändå jobbiga. 

Priset är journaling stämplar från Hero Art vilket passar perfekt eftersom jag försöker satsa på att skriva mer på mina verk. 

Jippi igen!! 

Farfars fiskealbum

Här kommer bilder på farfars fiskealbum han fick i 80 års present

image40

       

   
Han blev så glad.
Här är kortet han fick, jag var väldigt inspirerad av Helenas kort som ligger i Scrapaddicteds blogg. Hjärtat höll jag på med i säkert 30 minuer innan jag kom ihåg hur man gör langett stygn.


Det här kortet har jag gjort till Mattias kusin som har fyllt 16 år.



Det var ett glatt gäng som firade Farfar

image52

Farmor och farfar sitter i mitten, omgivna av de sina.(Alla är inte med på kalaset)
Dom har 5 barn, som har 17 barn, som har 24 barn och 3 på väg, och alla respektive. (Nu har jag inte räknat med alla sk bonusbarn, då är vi några fler)
Så vi är "bara" 60 st. Med på bilden är även bla syskon till farmor och farfar.

Vi har jättetrevligt tillsammans, och alla är lika galna! =)

Sitter i solen och scrappar!

Sitter på altanen och gör färdigt ett album till Mattias farfar som fyller 80 år. Han fick en fiskeresa i present och nu när han ska ha kalas ska han få ett scrappat album såklart. är snart färdig, ska fota och lägga in bilder då!
Är säkert 40 grader på vår altan, var tvungen att ta en paus och gå in och svalka mig lite.
 Var på scrappträff i missionskyrkan igår, lika trevligt som vanligt. Vi scrappar o skrattar i massor. Superkul!

RSS 2.0